Временно се затваря за движение надлезът на Софийския околовръстен път (СОП)

...
  Временно се затваря за движение надлезът на Софийския околовръстен път (СОП)
Коментари Харесай

Нова тапа: Затварят надлеза на Околовръстното към „Бояна“

 

Временно се затваря за придвижване надлезът на Софийския околовръстен път (СОП) на бул. „ България “ до кв. „ Бояна “ за сигурност. Това оповестиха от Столичната община.

Движението ще се прави през пътния възел кв. “Бояна “ - Околовръстен път.

Столична община спешно разпореди оглед на място от инженери – конструктори. Ще бъде извършено конструктивно проучване на моста и от лицензиран инженер-конструктор, което да покаже положението на пътния обект. Движението в посока кв. “Бояна “ ще бъде лимитирано до цялостното проучване на оборудването и изясняване на положението му.

През 2018 година е изработен ремонт на оборудването, включващ замяна на пътната асфалтобетонова настилка, саниране на тротоарните конзоли, нови парапети и ограничаващи системи, както детайли на уличното осветяване, допълват от общината. По носещата структура не са осъществявани поправки действия. След това са правени периодически инспекции на самия обект, по време на които не са установени проблеми.

Автобусите от линия 63 ще се движат през детелината и по маршрут посока Бояна, оповестиха още от Столична община.
 

Заради построяването на ул. „ Народен воин “ и строителството на кръстовището на бул. „ Цар Борис III “ - бул. „ Ал. С. Пушкин “ и ул. „ Народен воин “, от 24 до 26 май беше затворен за придвижване секторът от бул. " Цар Борис III " сред бул. " Тодор Каблешков " и Софийски околовръстен път, в това число и локалните платна на бул. " Цар Борис III ".
 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР